Suntem o companie despre oameni buni, atent selectionati si lucruri bine facute. Ne comportam ca intr-o familie, ghidandu-ne dupa valorile si principiile noastre, in modul in care colaboram si lucram. Ne bucuram ca vrei sa ni te alaturi si sa savurezi produsele noastre!

Inca din 1990, am muncit cu pasiune pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune delicii, produse de catre maeștrii nostri cofetari, patiseri, brutari si bucatari, precum torturi si prajituri, patiserie, paini din fainuri speciale.

Din respect pentru tine, clientul nostru, dorim sa iti impartasim pasiunea noastra pentru produse delicioase, de aceea, inca de la inceput, am mizat pe ingredientele atent selectionate pentru ca punem accentul pe gust si prospetime. Frisca batuta dis-de-dimineata, fructele confiate pregatite in laboratorul propriu, fructele proaspete, nucile, ouale ce provin de la gainile ce cresc in sisteme cage-free (fara custi), faina si untul de la furnizori atent alesi, visinele puse la pastrare in alcool, totul contribuie la crearea acelui gust desavarsit, pe care il au produsele Ana Pan.

In laborator, cofetarii au grija ca blaturile, cremele si glazura sa se armonizeze perfect la fiecare prajitura in parte, iar maestrii cofetari modeleaza cu grija cele mai fine bomboane si decoruri pentru torturi.

In camera cuptoarelor, brutarii se asigura ca baghetele, chiflele si painile cu secara si seminte se coc la temperatura optima. Patiserii sunt atenti ca aluatul pentru placinte, minipatiserie, sa fie cat mai foietat, iar croissantul cu unt cel mai minunat rasfat.