Torturi Nunta 

Povestea noastra incepe acum, peste un sfert de veac de cand am creat primul tort de nunta, in primul shop Ana Pan.
De atunci, mii de flori din pasta de zahar au fost create, accente metalice, pattern-uri, culori pastelate, broderii si dantele au fost aplicate pe mii de torturi de catre Cake Designerii nostri.
Acum, special pentru momentul cand tu iti imaginezi ziua in care spui DA, am creat torturile pentru ca totul sa aiba gustul mult visat cu ajutorul torturilor si candy barurilor pregatite de Cake Designerii noștri, adevarati artisti in dulce.
Torturi in decoruri spectaculoase, prajituri cu gust de acasa sau minitarte din fructe colorate, cupcakes in glazuri cu forme inedite, toate sunt preparate cu multa migala, din cele mai fine ingrediente, dupa retete cu traditie sau retete inovative, create la noi in Laboratorul Central.
Visele tale prind contur cu noi. Torturile de nunta in glazura decor, torturi elegante, prajituri pentru candy bar-uri spectaculoase, toate sunt create pentru a fi in tematica nuntii tale.

Stim ca tortul este un detaliu important pentru povestea zilei tale speciale si tocmai de aceea vom crea special pentru tine acel tort!

Contacteaza specialistii in torturi exceptionale:

0725ANAPAN (0725 262 726) sau 0730ANAPAN (0730 262 726)