Suntem o echipa frumoasa, ca o familie pasionata de tot ceea ce este bun si frumos. Cautam oameni buni, onesti si muncitori, la fel de pasionati ca si noi de a crea produse excelente.

Platim oamenii cat de mult ne permitem, fata de cat de putin putem si punem mult accent pe training si dezvoltare personala la centrul nostru din Blvd. Dimitrie Pompei.

Oferim un mediu stabil de lucru, salarii decente si oportunitatea de a creste profesional. Vrem sa avem cei mai buni colegi, pe care sa-i crestem si sa le oferim oportunitati de a se dezvolta profesional in familia Ana Pan.

In Laboratorul Central maestri cofetari, patiseri, brutari si bucatari pregatesc zilnic cele mai delicioase produse. Fiecare shop Ana Pan are o mica echipa creativa si dedicata in a multumi clientii nostri fideli. Aici posturile incep de la asociat de vanzari si continua cu manager in training si apoi cu manager de magazin.

Daca iti place ce ti-am povestit mai sus, te incurajam sa aplici pe una dintre pozitiile deschise mai jos. Chiar daca momentan nu avem jobul ideal pentru tine, ia legatura cu noi. Pentru ca suntem in crestere, de multe ori angajam oameni care ne plac, indiferent daca avem acel post disponibil sau nu.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne scrii sau sa ne trimiti un CV la adresa de email talent@anapan.ro sau sa ne contactezi la numarul de telefon 0739 835 601.

Aplica online si da-ne de stire ca vrei sa ni te alaturi!

Job-uri disponibile

Suntem in cautare de Asociati Vanzari/Barista
pentru locatiile noastre din:

-	Ana Baking Co Dorobanti;
-	Ana Pan 13 Septembrie;
-	Ana Pan Mihalache;
-	Ana Pan Traian.

Dorim sa intregim acesta echipa minunata cu colegi care sǎ impartaseasca valorile companiei: entuziasm, responsabilitate, calitate, spirit de echipa, evolutie continua, respect pentru traditie si integritate. Asa ca daca te regasesti in aceste valori, aplica fara grija!

Impreuna cu echipa ta vei fi responsabil de:
• Vanzarea gamei noastre de produse de cofetarie, patiserie, panificatie si fresh food;
• Prepararea produselor din cafea;
• Interactiunea cu clientii si de mentinerea magazinelor la standardele companiei.

Program de lucru flexibil

Beneficiile oferite:
•	Tichete de masa 
•	Decont transport 
•	Prime de Sarbatori 
•	Achizitionarea produsele noastre la preturi avantajoase 
•	Posibilitatea de promovare pe un rol de coordonare 
•	Diverse cursuri pentru imbunatatirea abilitatilor tale profesionale 
•	Bonus de recomandare – Ne recomanzi un prieten/vecin/amic la fel de talentat ca tine si noi iti apreciem ajutorul!

Daca iti pare interesanta propunerea noastra, ne poti contacta la tel: 0739 835 601 sau ne poti trimite aplicatia ta la adresa: talent@anapan.ro 

Formular