1. De ce sunt produsele Ana Pan speciale?

Pentru ca sunt handmade, realizate dupa retete traditionale si din ingrediente naturale.

2. Cum pot ajunge sa savurez produsele Ana Pan?

Poti comanda prin magazinul online o varietate de torturi, platouri de patiserie si cofetarie potrivite pentru ocaziile speciale sau poti vizita magazinele noastre.

3. Vreau mai multe detalii despre produsele sau locatiile Ana Pan. De unde le obtin?

Mai multe informatii despre locatiile Ana Pan se pot gasi aici, iar detalii despre produsele Ana Pan poti gasi aici. De asemenea, ne poti scrie pe adresa de mail comenzi@anapan.ro sau pe Facebook. Suntem mereu acolo cu informatii suplimentare despre toate produsele noastre super delicioase.

4. Se pot face torturi personalizate dupa modele gasit pe Internet?

Sigur ca da, se pot realiza. Ceea ce te rugam sa faci este sa ne trimiti un e-mail pe comenzi@anapan.ro unde sa incluzi si modelul de tort dorit. Specialistii nostri in bunatati iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

5. Comenzile se pot livra si sambata sau duminica?

Da, livrarile se fac si in weekend intre orele 08:00-16:00.

6. Se plateste avans pentru comenzile plasate?

Comenzi de produse personalizate se platesc integral, produsele personalizate insemnand torturi in glazura decor, torturi cu poza comestibila, turte botez/mireasa/intampinare si alte preparate pe care le realizam special pentru tine.

7. Pot sa pun o fotografie pe tort?

Desigur, se poate aplica o fotografie pe orice sortiment de tort disponibil pe site. Aceasta se printeaza pe o vafa comestibila, adica o foaie foarte subtire de napolitana, dupa care se aplica pe tort.

8. Se pot plasa comenzi cu livrare in aceeasi zi?

Din pacate, nu. Comenzile se plaseaza pana in ora 11:30 pentru livrare in ziua urmatoare, in functie de produsele alese. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

9. Sunt interesat/a de a lucra in Ana Pan. Cum procedez?

Pagina noastra de ,,Cariere" te tine la curent cu cele mai noi pozitii deschise in cadrul echipelor noastre. Tot acolo poti completa formularul de aplicare pentru unul dintre job-urile noastre. Daca ai nevoie de lamuriri suplimentare o poti contacta pe colega noastra de la Resurse Umane, la adresa cristina.tomescu@anapan.ro .

10. Am o idee buna despre un produs delicios pe care as vrea sa-l faceti. Unde va pot spune despre el?

Suntem mereu deschisi ideilor noi! De aceea, daca ai vreo sugestie de imbunatatire a produselor noastre sau daca vrei sa ne dai o idee buna despre un nou produs, iti asteptam sugestiile la office@anapan.rocomenzi@anapan.ro sau pe pagina noastra de Facebook.