search

Descriere

Tortul Omul de Zapada are un invelis alb din pasta de zahar, iar decorul este compus din Omul de Zapada inconjurat de fulgi de nea, crengute de brad, conuri si cadouri. Compozitia este deosebit de versatila, intrucat poti alege oricare dintre combinatiile savuroase marca Ana Pan: Mousse Fructe de Padure, Vanilla Cake, Regal sau Full Chocolate. Bogat in ciocolata alba sau neagra, cu fructe sau visine alcoolizate, tortul personalizat dupa bunul plac va fi vedeta mesei festive.

Tort Om de Zapada Craciun

Tortul Om de Zapada reda figura unui personaj de Craciun tare indragit. Perfect pentru a indulci pe cei dragi cu una dintre compozitiile delicioase: ciocolata alba, ciocolata neagra, fructe, vanilie, mousse, crema de ciocolata cu blat de cacao si visine alcoolizate.

Pret: 157.0 lei
Alege sortimentul
Greutate

Pret decor

Confirma comanda:

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica pentru azi,

  • Gratuita in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi peste 0 lei;
  • 25 lei in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi sub 0 lei;
  • Gratuita in Ilfov: pentru comenzi peste 0 lei;
  • 45 lei in Ilfov: pentru comenzi sub 0 lei.

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:30 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:30.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

200
250
25
45

Parerea ta conteaza

0 review-uri de la clienți