Ce punem pe masa festiva de Sf. Maria
Ce punem pe masa festiva de Sf. Maria

Iti mai amintesti cum, in copilarie, asteptai cu nerabdare sa fie pusa masa, alaturi de toate bunatatile? Mirosul de prajituri venea din bucatarie, iar in sufragerie incepea forfota: mama aducea tava cu placinta de mar, tata deschidea sticla de vin, copiii impatureau servetelele si toata lumea astepta momentul in care ne asezam cu totii, gata sa povestim.

 

Vinerea aceasta, de Sfanta Maria, e un prilej bun sa aducem inapoi acele momente. Sa ne bucuram de ultimele zile lungi de vara, sa ridicam un pahar, sa radem si sa impartim desertul. Nu e nevoie de pregatiri complicate – doar oameni dragi, cateva preparate bune si chef de stat la povesti.

 

La Ana Pan stim cat de pretioase sunt mesele impreuna. De aceea, fiecare tort, fiecare platou si fiecare prajitura sunt facute cu grija, cu gandul ca vor fi in centrul unei amintiri frumoase.

 

Ce punem pe masa de Sfanta Maria

Tort Red Velvet fara zahar adaugat – blat umed Red Velvet, crema fina de branza, piure de zmeura si un finisaj elegant de velvet rosu. Indulcit cu Green Sugar, este perfect pentru cei care vor sa reduca zaharul, dar nu si placerea gustului. [vezi aici

Platou Minis – minitarte cu vanilie si fructe proaspete, miniamandine bine insiropate, prajitura cu vanilie si Full Chocolate. Un mix de deserturi potrivit pentru toate gusturile. [descoperă aici

Platou Vegan, de Post, cu prajitura de visine si prajitura de mere – visine dulci-acrisoare si mere parfumate, in aluat fraged, ca in retetele de acasa. [detalii aici

Platou Mini Patiserie – foietaje aurii si fragede, umplute cu carne suculenta, cascaval cremos si combinatii savuroase de carne cu ciuperci. [comandă aici

 

Fie ca petreci ziua cu familia sau cu prietenii, mesele impreuna sunt intotdeauna mai frumoase cand pe masa e si ceva bun. Si poate ca exact desertul acela frumos asezat in mijloc va fi inceputul povestii de care iti vei aminti peste ani.

 

La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sfanta Maria!