Gusta Grecia, placinta cu placinta
Gusta Grecia, placinta cu placinta

Savoare inspirata din experienta unei generatii

 "De cate ori ma intorc acasa, pe drumul de la aeroport, astept cu nerabdare sa ma opresc la brutarie si sa cumpar Eliopita. Imi aduce aminte de savoarea gustarilor din copilarie, atunci cand, in pauzele de la scoala mancam cu pofta aceasta placinta speciala.", ne povesteste Roccos Cosmatos, CEO Ana Pan, cu gandul la copilarie.

De aici a venit inspiratia pentru colectia de produse grecesti - din amintirea gustului si a aromelor bogate de acasa, din faptul ca si azi regasesc savoarea de atunci. In plus, in gustul din aceste produse se ascunde si amintirea bunicii, care ne astepta mereu cu placinte delicioase.

La Ana Pan ne lasam inspirati de traditie si cautam intotdeauna sa cream experiente nascute din gusturi autentice. Iar ingredientele incluse in cele 3 produse ale colectiei "Gusta Grecia, placinta cu placinta", care sunt favoritele mele, sunt bogate in aromele Greciei: delicioasa branza FETA si unica branza HALLOUMI, gustul bogat de MASLINE, din care nu lispesc condimente precum OREGANO si MENTA, pentru o savoare unica.

Eliopita, se bazeaza pe savoarea maslinelor, consumate in Grecia la orice masa si parte esentiala a gastronomiei grecesti. La Ana Pan am combinat in aluatul fraged pasta de masline cu ceapa caramelizata si semintele de susan si am obtinut o gustare satioasa, cu savori diferite fata de cele cu care romanii sunt obisnuiti si care speram ca va trezi curiozitati culinare.

Tiropita, pe de alta parte, se bazeaza pe mixul bogat de branza FETA, branza de vaci, telemea de capra si menta proaspata. Este un deliciu fresh, ce se poate consuma langa o cafea simpla sau un iaurt.

Halloumi Pita, asa cum reiese si din denumire, are ca ingredient-cheie branza HALLOUMI, alaturi de mixul de telemea de capra si vaca, condimentat cu oregano, menta, iar deasupra aluatului pufos, un mix de seminte. Este racoritoare si se poate servi cu un fresh de portocale.

Sunt produse ce pot tine loc de pranz sau de gustare rapida, iar savoarea Greciei ascunsa in ele se poate imparti cu cei dragi. Mai simplu spus, sunt delicii care odata incercate trezesc experiente bogate si te fac sa vrei mai mult. Nu aducem numai aromele autentice grecesti mai aproape, ci oferim clientilor ocazia de a savura experienta culinara a unui popor a carui gastronomie este apreciata in intreaga lume.

Asadar, va asteptam sa va bucurati de Grecia...placinta cu placinta!