Inghetata casei pentru toti copiii
Inghetata casei pentru toti copiii

Este vineri, vara a venit in sfarsit in Bucuresti si urmeaza sa te bucuri de un iced coffee delicios si sa iti faci planuri pentru weekend... sa fiu sincera, mie imi suna a scenariu perfect. Si daca nu ai idei de activitati pentru maine, avem noi o sugestie care sigur va fi pe placul tau... dar mai ales pe placul celor mici.

 

Maine, 1 iunie, de Ziua Copilului, oferim inghetata casei la cornet tuturor copiilor care trec pragul magazinelor Ana Pan. Asa ca, fie ca esti parinte, bunic, sora sau frate, ia-l de mana pe cel mic si haideti pe la noi. Copiii vor fi rasfatati cu un delicios parfait de cacao sau vanilie din partea noastra, perfect pentru prima zi de vara.

 

Evenimentul are loc pe 1 iunie in magazinele: Ana Pan 13 Septembrie, Ana Pan Beller, Ana Pan Coposu, Ana Pan Cotroceni, Ana Pan Militari, Ana Pan Stribei, Ana Pan Titulescu, Ana Pan Traian si Ana Baking Co Dorobanti, Ana Baking Co Nerva Traian, Ana Baking Co Plaza, Ana Baking Co Vitan, in limita stocului disponibil. Asa ca verifica programul magazinelor pe site si hai sa sarbatorim impreuna!