
Specialitate Impletita
Paine impletita, cu lapte, cu miez moale, dulce si pufos, susan sau mac.
Paine impletita, cu lapte, cu miez moale, dulce si pufos, susan sau mac.
Paine artizanala pe vatra, dospita de trei ori, cu seminte de floarea soarelui, in si susan .
Paine artizanala pe vatra, dospita de trei ori, din faina de grau, secara si germeni de grau.
Paine cu fibre alimentare din faina neagra de grau, graham si tarate.
Realizat din aluat de paine, cu detalii inedite lucrate cu grija de catre maestrii nostri patiseri. *Greutatea si diametrul...
Realizata dupa o reteta traditionala, cu mare grija si migala, din aluat de paine. *Greutatea si diametrul pentru fiecare turta...
Realizat dupa o reteta traditionala, din aluat fraged de paine. *Greutatea si diametrul pentru fiecare turta sunt...
Realizat din aluat fraged de paine, cu impletituri lucrate cu maiestrie de maestrii nostri patiseri. *Greutatea si diametrul...
Realizat din aluat fraged de cozonac, cu impletituri lucrate cu maiestrie de maestrii nostri patiseri. *Greutatea si...
Realizat dupa o reteta traditionala, din aluat fraged de cozonac. *Greutatea si diametrul pentru fiecare turta sunt...
Realizata dupa o reteta traditionala, cu mare grija si migala, din aluat de cozonac. *Greutatea si diametrul pentru fiecare turta...
Realizat din aluat de cozonac, cu detalii inedite lucrate cu grija de catre maestrii nostri patiseri. *Greutatea si diametrul...
Realizata cu migala din cel mai fraged aluat de cozonac, pentru ca traditia taierii motului sa ramana o amintire cu gust. *Greutatea si...
Realizata cu migala din cel mai fraged aluat de cozonac, pentru ca traditia taierii motului sa ramana o amintire cu gust. ...
Realizata cu maiestrie din cel mai fin aluat de cozonac, pentru ca nunta sa pastreze gustul traditiei. *Greutatea si diametrul...
Turta este realizata dupa o reteta traditionala, din aluat de cozonac. Maestrii patiseri au modelat cu grija si dragoste detaliile ei, pentru a...
Cozonac Zburator cu nuca, din aluat cu maia impletit cu nuca, insiropat cu miere si lamaie. Preferatul Iepurasului de Paste si al celor mici.
Cozonac Ardelenesc, din aluat framantat cu unt si umplutura de nuca si stafide. Cozonacul cel mai dorit pe masa de Paste!