Minipateuri Ciuperci - Vegan, de Post
Minipateurile cu Ciuperci sunt perfecte pentru cei care tin post sau pentru cei care prefera...
Paine cu faina de secara si integrala.
Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.
Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabilitate ale produselor Ana Pan le gasesti aici.
Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments). Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.
Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea frigorifica pentru azi,
Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:30 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:30.
Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.
A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.
Minipateurile cu Ciuperci sunt perfecte pentru cei care tin post sau pentru cei care prefera...
Miniamandinele sunt delicii realizate din blat de cacao insiropat, cu crema de cacao, perfecte...
Tortul Red Velvet contine piure de zmeura, crema cu branza, blat umed Red Velvet, si este...
Coaja de Ecler cu unt, crema de vanilie, pasta de fistic, frisca
Minitartele cu Fructe delicioase sunt compuse din cosulet cu crema de vanilie si cocktail de...
Mix de minipateuri din foitaj cu umplutura bogata de branza, cascaval, carne si ciuperci.
Paine artizanala pe vatra, dospita de trei ori, din faina de grau, secara si germeni de grau.
Aluat pufos, visine si un gratar de aluat, decorat cu jeleu de fructe si taiat in bucatele...
3 of 5 stars
Nota