Pachet Voie Buna

Pachetul Voie Buna este o combinatie delicioasa de patiserie si cofetarie. Este ideal pentru petreceri sau pentru un picnic relaxant. Pachetul Voie Buna contine:

  • Alune prajite 0,50 kg;
  • Platou Coffee Break 0.94kg (mix de minipateuri din foietaj fraged, cu umplutura de branza, carne si cascaval);
  • Platou Fitness Coffee Break 0,50 kg (o combinatie de minirasucele, baton sale si baton fitness);
  • Platou prajituri handmade Signature 1,29 kg (asortiment de prajituri de casa realizate manual: Miniamandine, Condor, Sarlota cu visine, Lemon Cake, Amarige si Nuci Verzi);
  • Suc de mar de Bran.             

Sugestie: Acest pachet este potrivit pentru aproximativ 20 de persoane.

257,00 lei

Important de stiut

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Plata

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea din magazin ori la livrare. Plata comenzilor cu ridicare din magazin se poate face doar cu numerar. Plata comenzilor cu livrare se face poate face doar cu numerar. Toate comenzile sunt insotite de Factura Fiscala si Certificat de Conformitate, astfel incat sa poti savura bunatatile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

Livrare

Livrare doar in Bucuresti si Ilfov sau ridicare din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.
Livrarea Frigorifica este:
- Gratuita in Bucuresti pentru comenzi peste 190 lei;
- 50 lei in Bucuresti pentru comenzi sub 190 lei;
- Gratuita in Ilfov pentru comenzi peste 250 lei;
- 80 lei in Ilfov pentru comenzi sub 250 lei;
Timp de Livrare / Ridicare: 1 zi pentru comenzi trimise pana in ora 16:00 si 2 zile pentru comenzi trimise dupa ora 16:00. Comenzile trimise in weekend pot fi livrate / ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii.

Review-uri

Scrie un review

Delicios

Review scris de (Voluntari, România) pe23.05.2019

Foarte bun totul! Colegii au apreciat toate produsele, au fost foarte bune toate. Cu siguranță voi mai comanda și cu alte ocazii. Mulțumesc!