• cozonac zburator insiropat cu nuca
cozonac zburator insiropat cu nuca
search

Cozonac Zburator, insiropat, cu nuca

Cozonac Zburator cu nuca, din aluat cu maia impletit cu nuca, insiropat cu miere si lamaie. Preferatul lui Mos Craciun si al celor mici. 

Pret: 79.0 lei
Introduceti cantitatea dorita:
buc

Confirma comanda:

Descriere

Te-ai intrebat vreodata de ce la Ana Pan ii spunem cozonac Zburator? Poate pentru ca, pentru a-l modela, maestri nostri patiseri invart aluatul pana cand umplutura de cacao si nuca se amesteca bine cu aluatul cu maia. Sau poate pentru ca, la final, cand cozonacul e abia scos din cuptor si inca aburind, se toarna deasupra lui un sirop cu miere si lamaie, de te face sa zbori de placere.

Acest produs se vinde la bucata (1 kg).

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica pentru azi,

  • Gratuita in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi peste 100 lei;
  • 25 lei in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi sub 100 lei;
  • Gratuita in Ilfov: pentru comenzi peste 150 lei;
  • 45 lei in Ilfov: pentru comenzi sub 150 lei.

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:45 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:45.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

0
0
0
0

Parerea ta conteaza

0 review-uri de la clienți