search

Descriere

Tortul Full Chocolate este acel tort irezistibil, potrivit oricarei ocazii sau moment de rasfat. Este un tort destinat special iubitorilor de ciocolata, care il pot savura in orice moment al zilei, mai ales la evenimente deosebite. 

Pentru a savura gustul desavarsit al tortului cu ciocolata Full Chocolate, recomandam sa fie servit la aproximativ 30 minute dupa ce a fost scos din frigider.

Forma tortului poate fi diferita in functie de cantitatea comandata: rotunda, patrata sau dreptunghiulara.

Tortul este realizat manual, de aceea pot aparea mici diferente de aspect si variatie de gramaj de +/- 10%.

Tort Full Chocolate

Tort de ciocolata Full Chocolate contine doua blaturi brownie de ciocolata, doua straturi de crema ganache de ciocolata, totul imbracat in glazura oglinda si fulgi mari de ciocolata neagra.

Pret: 183.0 lei
Greutate
Selecteaza figurina/figurinele:

Figurinele se achizitioneaza separat. Poti sa le adaugi in cos de aici. Figurinele sunt realizate manual, de aceea pot aparea mici diferente de culoare, aspect, decor si expresivitate personaje.

Introduceti cantitatea dorita:
buc

Confirma comanda:

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica pentru azi,

  • Gratuita in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi peste 150 lei;
  • 25 lei in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi sub 150 lei;
  • Gratuita in Ilfov: pentru comenzi peste 200 lei;
  • 45 lei in Ilfov: pentru comenzi sub 200 lei.

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:30 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:30.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

150
200
0
0

Parerea ta conteaza

5 of 5 stars

Nota
5 Stars
4 Stars
3 Stars
2 Stars
1 Stars
1 review-uri de la clienți