search

Platou Prajituri Signature

Platoul Signature aduce in prim-plan Prajitura Mango,  fresh, Prajitura Vanilla, potrivita si pentru copii si delicioasele Miniamandine bine insiropate. Este conceput pentru evenimentele create de pasionatii de gusturi rafinate.

Pret: 203.0 lei
Introduceti cantitatea dorita:
buc

Confirma comanda:

Descriere

Platoul Signature (1.4 kg) este un platou perfect pentru doritorii de combinatii de gusturi precum mango, vanilie si ciocolata veritabila. Rafinamentul si aspectul produselor pot fi perfecte pentru un cadou sau pentru sarbatorirea diverselor evenimente acasa, la birou sau pe terasa, in aer liber. Platoul Signature contine: 

1. Prajitura Vanilla (400g): dintr-un pandispan alb insiropat, gem de caise si foi de miere. Este acoperita cu sarlota cu vanilie, bucati de ananas, visine si piersici din compot.

2. Prajitura Mango (400g): blat umed cu cacao, ganaj aerat cu pasta de mango si mousse de ciocolata alba cu mango. Finisata cu glazura oglinda de cicolata alba, pasta de mango si presarata cu nibsuri (sfaramaturi) de boabe de cacao.

3. Miniamandine (600g): blat pufos insiropat cu cacao, acoperit cu crema de cacao si glazura de fondant, toate realizate din ciocolata veritabila.

Acest produs se vinde la bucata. Pretul se calculeaza la 137 lei/kg. 

Acest platou contine 39 bucati de miniprajituri si este recomandat pentru un numar de 12 persoane.

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica pentru azi,

  • Gratuita in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi peste 150 lei;
  • 25 lei in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi sub 150 lei;
  • Gratuita in Ilfov: pentru comenzi peste 200 lei;
  • 45 lei in Ilfov: pentru comenzi sub 200 lei.

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:30 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:30.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

150
200
0
0

Parerea ta conteaza

0 review-uri de la clienți