search

Platou Mini Yummies

Platoul Mini Yummies este o combinatie spectaculoasa de miniprajituri cu crema de vanilie, fructe, ciocolata, nuca si bezea pentru iubitorii de dulce care vor sa ii impresioneze pe cei din jur cu un platou desavarsit.

Pret: 101.3 lei
Introduceti cantitatea dorita:
buc

Confirma comanda:

Descriere

Gustul Minitartelor cu fructe, al prajiturii Lemon, cu crema de lamaie si gem de caise, Miniamandine insiropate si Narcisa cu Nuca si Bezea le poti gasi in platoul Mini Yummies.

Platoul Mini Yummies (700 g) contine:

1. Minitarte cu Fructe (130g): cosulet de aluat crocant, umplut cu crema de vanilie aromata, decorat cu fructe de sezon.

2. Narcisa cu Nuca si Bezea (100g): aluat cu unt, umplutura de nuca, gem de caise si bezea.

3. Miniamandine (340g): blat pufos insiropat cu cacao, acoperit cu crema de cacao si glazura de fondant, toate realizate din ciocolata veritabila.

4. Lemon Cake (130g): foi pufoase, lucrate manual, umplute cu crema de lamaie si gem de caise.

Acest produs se vinde la bucata. Pretul se calculeaza la 137 lei/kg. 

Platoul contine 19 bucati minipraituri si este recomandat pentru un numar de 6 persoane.

IMPORTANT DE STIUT

Preturile pot varia intre e-shop Ana Pan si magazinele Ana Pan, ANA Baking Co. si shopurile noastre Mega Image. Se admite o diferenta de gramaj intre cantitatea ceruta si cantitatea realizata de max. +/- 10%. Te asiguram ca totalul de plata la momentul la care vei primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a acestuia.

Informatii despre ingredientele, valorile nutritionale si termenele de valabiliate ale produselor Ana Pan le gasesti aici

PLATA

Deliciile Ana Pan comandate online pot fi platite cu cardul online (Netopia Payments), transfer bancar, cash la livrare sau cu cardul la livrare (POS). Pentru siguranta ta si a colegilor nostri, iti recomandam sa optezi pentru plata cu cardul online, daca este posibil. Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, astfel incat sa poti savura deliciile Ana Pan oriunde vrei tu: la restaurant, la gradinita sau la birou.

LIVRARE

Livram zilnic deliciile Ana Pan in Bucuresti si Ilfov sau le poti ridica personal din magazinele Ana Pan si ANA Baking Co.

Livrarea frigorifica pentru azi,

  • Gratuita in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi peste 150 lei;
  • 25 lei in Bucuresti si Voluntari: pentru comenzi sub 150 lei;
  • Gratuita in Ilfov: pentru comenzi peste 200 lei;
  • 45 lei in Ilfov: pentru comenzi sub 200 lei.

Timpul de Livrare/Ridicare: o zi pentru comenzi trimise pana in ora 11:30 si doua zile pentru comenzi trimise dupa ora 11:30.

Comenzile trimise in weekend pot fi livrate/ridicate incepand cu cea de a doua zi lucratoare a saptamanii. Pot exista produse ce au conditii speciale de livrare, datorate complexitatii de realizare a acelor produse. Le vei gasi detaliate in pagina de produs.

A se avea in vedere faptul ca exista diferente intre costurile de livrare actuale si costurile de livrare din perioada sarbatorilor.

150
200
0
0

Parerea ta conteaza

0 review-uri de la clienți